Zitec-logo-White

Revoluția AI în SEO:

Ce se schimbă și cum ne pregătim?

Descoperă cum implementarea inteligenței artificiale transformă SEO și află cum să-ți pregătești afacerea pentru aceste schimbări majore, direct de la liderii în transformare digitală din România.

Zitec-AI-SEO-Whitepaper-Cover
learn-icon

Ce vei găsi în acest whitepaper?

Am compilat informațiile oficiale din partea Google, analiza practicilor și a evenimentelor observate în alte țări și tendințele pe care le vedem în piață pentru a realiza un ghid pe înțelesul tuturor, cu informații și recomandări concrete pentru orice business care își dorește să fie pregătit pentru schimbările majore care urmează în SEO și nu numai.

Vei descoperi:

  • Impactul SGE (Search Generative Experience) asupra paginilor de rezultate Google: Află cum va arăta viitorul căutărilor și ce trebuie să faci pentru a-ți menține vizibilitatea și relevanța.

  • Tehnologiile cheie de IA care transformă SEO si care vor impacta acest domeniu în viitor.

  • Cele mai importante 5 provocări și limitări ale IA în SEO: Înțelege riscurile și considerentele etice ale utilizării IA în strategiile de marketing digital.

  • Tactici și abordări strategice pentru SEO în era inteligenței artificiale și 5 tendințe pe care să le ai în vedere în viitorul apropriat

De ce să citești acest material?

Statisticile nu mint – industria de digital marketing este în plin proces de transformare, poate cel mai amplu din ultimii ani. 61.4% dintre oamenii de marketing folosesc deja AI in activitățile profesionale (via influencermarketinghub), în timp ce actualizările algoritmului Google din aprilie 2024 au afectat 45% din conținutul de slabă-calitate afișat în rezultatele sale, oferind un semnal de alarmă celor care se folosesc de AI fără intervenție umană și fără aportul unui specialist care să cunoască bunele practici din domeniu.

Ca lider în transformare digitală în România, Zitec a compilat în această resursă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți ajusta strategia și a profita de noile oportunități din SEO și digital marketing, informații pe care le poți accesa în mod gratuit.

Man robot with computers sitting together in workplace

Descarcă gratuit materialul

Fă cunoștință cu clienții noștri

Abordarea noastră

Analysis
Analiză
Creăm o analiză de afaceri la 360 de grade:
  • Datele clientului (analiză, ecosistem online)
  • Publicul țintă
  • Analiza concurenței
  • Perspective și tendințe de piață
Strategy
Strategie
Analizăm datele care ar putea avea impact în atingerea obiectivelor de afaceri.

Identificăm mixul optim de canale pentru afacerea ta și îl traducem într-o strategie de marketing coerentă. Optimizăm în mod constant și ajustăm strategia de marketing pentru a îmbunătăți rezultatele.
Creative
Creație
În acest proces, ad-urile și reclamele sunt concepute, dezvoltate și produse.

Noi creăm mesaje care îndeplinesc obiectivele de afaceri și de marketing.
Media
Media
Punem la punct campanii de marketing bazate pe o strategie bine gândită: Search, Display, Video, Social Media, Email și SEO.
Monitoring
Monitorizarea și optimizarea
Activitatea noastră de marketing digital este monitorizată și optimizată în mod constant pentru a asigura și a depăși în același timp tendințele de livrare a KPI-urilor.
Reporting
Raportarea
Creăm rapoarte de date în timp real. Pentru acestea se asigură siguranța în cloud.

Organizăm întâlniri pentru a prezenta statusul, a analiza datele și pentru a oferi recomandări viitoare (Start – Stop – Continuare).

Apariții în presă

poza-articol-iqads-cover-850

Divizia de Digital Marketing a Zitec a generat anul trecut venituri de 2,3 milioane de euro

beko-s-1-cover-850

Noua campanie Beko „SaveWater – Schimbarea începe cu fiecare picătură de apă”, un proiect 360° dedicat educației pentru sustenabilitate

image2-1-cover-850

Alchimia Digitală: Ascensiunea Professional Farmaline susținută de strategia de Digital Marketing a Zitec

mkt-automation-banner-cover-850

Zitec: 5 strategii de marketing automation pentru a transforma vizitatorii în clienți loiali